Elocutionist

و هو معکم

Elocutionist

و هو معکم

طبقه بندی موضوعی
پیوندها

۳۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: مفسدان بدانند پایان عمرشان فرا رسیده است و اجازه هیچ اقدامی به آنان داده نخواهد شد.

منطقه کردستان، سیدابراهیم رئیسی در دیدار با علما و روحانیون استان کردستان اظهار کرد: همه ماموستایان باید نسبت به فراگیری دانش و علم‌افزایی اقدام کنند و هیچگاه خود را بی‌نیاز از یادگیری علم و قرآن نبینند.

وی با تاکید بر اینکه فهم ما باید از نورانیت برخوردار باشد، افزود: علما و روحانیون، دیده‌بانان ساحت دین برای جلوگیری از غلبه تحجر و انحراف هستند.

رئیس قوه قضائیه عنوان کرد: دشمنان همواره تلاش می کنند تا در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی در دل مردم شبه ایجاد کنند لذا تلاش برای ایجاد معنویت و ایمان و تقوا در جامعه ضروری است.

رئیسی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با اشاره به نرخ پایین جرم و جنایت در استان کردستان، این مسأله را علاوه بر تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی، مرهون معنویت حاکم بر روحیه مردم این استان دانست.

وی اظهار کرد: اگر افراد جامعه ما از هر قومیت و مذهبی با مبانی دینی آشنا باشند، گروه های تکفیری و تفکرات انحرافی به هیچ عنوان نمی تواند بر ذهن مردم تاثیر بگذارند.

رئیسی با اشاره به اینکه نظام ما بر چهار پایه نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر بنا نهاده شده است، افزود: هاضمه نظام ما فسادپذیر نیست و مطلقا اجازه نخواهد داد فساد در هیچ کجا لانه کند. ما هم با تمام وجود تلاش خواهیم کرد که نظام اداری، قضایی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور آلوده به فساد نشود.

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: مفسدان بدانند پایان عمرشان فرا رسیده است و اجازه هیچ اقدامی به آنان داده نخواهد شد.

وی در ادامه، از تخصصی شدن شوراهای حل اختلاف خبر داد و گفت: حضور فعال روحانیون، ائمه جمعه و جماعات و علمای شیعه و سنی در امر صلح و سازش و ایفای جایگاه ریش سفیدی را خواستاریم تا از ورود دعواهای خانوادگی به دادگستری جلوگیری کنند.

رئیسی در پایان گفت: دستگاه قضایی به هیچ وجه با افزایش هزینه دادرسی موافق نیست زیرا افزایش هزینه ها، دسترسی مردم به عدالت را سخت می کند. به همین دلیل از مجلس و دولت نیز خواسته‌ایم که این مسئله را در بودجه ریزی مدنظر داشته باشند.

  • محمد مهدی بختیاری

اواخر فروردین ماه 1396 بود که طرح وزارتخانه شدن سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کلید خورد تا نهایتا مردادماه سال بعد (1397) به تصویب مجلس رسید و جهت تایید به شورای نگهبان قانون اساسی ارسال گردید. پس از آن در مهرماه همان سال شورای نگهبان دو ایراد بجا به این طرح گرفت که یکی مربوط قوانین و مقررات سازمان است چرا که این قوانین مربوط به قبل انقلاب اسلامی است، لذا باید قید گردد که قوانین خلاف شرع در تشکیل وزارتخانه مورد توجه قرار نمی گیرد و همچنین دومین ایراد مربوط به اصل 75 قانونی اساسی بود که مجلس می بایست محل تامین بودجه لازم برای طرح مصوب جدید را مشخص می کرد. سرانجام پس از رفع این ایرادات توسط مجلس، این طرح در 29 تیرماه امسال (1398) به تایید شورای نگهبان نیز رسید. 

 اما نکته قابل توجه پس از انتشار خبر تایید این طرح توسط شورای محترم نگهبان، موضع گیری منفی دولتی ها به این اتفاق خوشایند از معاون پارلمانی دولت گرفته تا سخنگوی دولت از باب اینکه تشکیل وزارتخانه برای دولتی ها بار مالی خواهد داشت، است. بطوریکه حتی این مهم را برخلاف بند الف ماده 28 برنامه ششم توسعه کشور در رابطه با کاهش هزینه های عمومی در اصلاح ساختار اداری کشور عنوان کرده اند. 

دولتی ها در شرایطی صحبت از بار مالی می نمایند که این روزها بر احیای وزارت مستقل بازرگانی اصرار داشته و با ارسال لایحه ای به مجلس خواستار احیای مجدد آن هستند. اما چطور است با وجود رفع ایراد قانونی بار مالی طرح تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری توسط مجلس و تایید شورای نگهبان، مخالفت دولتی ها را در پی دارد! همچنین دولتی ها باید توجه داشته باشند که این طرح علاوه بر اینکه با امضای 114 نفر از نمایندگان ملت نیز برای تصویب تقدیم هیئت رئیسه مجلس شده است، سال هاست که مطالبه و دغدغه فعالان علمی و اجرائی این حوزه  بوده است. 

از طرفی چنین طرحی با انتخاب و زیر ذره بین بردن وزیر میراث فرهنگی و گردشگری کشور توسط مجلس، جلوی اعمال سلیقه شخصی و سیاسی دولتی ها برای ریاست این سازمان گرفته خواهد شد و به دنبال آن ناپایداری مدیریتی کمتری صورت خواهد گرفت لذا با وزارتخانه شدن می توان برنامه های دراز مدتی برای این حوزه طراحی و اجرا نمود تا سردرگمی بخش خصوصی را در ارتباط با اولویت های گردشگری دولت کاهش داد و هماهنگی با بخش های دولتی ذینفع را نیز بیش از گذشته بهبود بخشید. 

همچنین در شرایطی که کشورمان تحت تحریم های همه جانیه اقتصادی و نفتی قرار گرفته است، قطعا وزارت میراث فرهنگی و گردشگری می تواند به عنوان متولی گردشگری کشور با برنامه جامع و ارتباطات شفاف با سایر ارگان های دولتی، با استفاده ابزار های کارآمدی مثل تسهیل روادید بخصوص برای کشورهای دوست و همسایه، پیشران دور زدن تحریم های اقتصادی از طریق جذب گردشگر خارجی و به دنبال آن تزریق ارز به کشور باشد. از طرفی نیز در کنار رصد شفاف مجلس و فراکسیون گردشگری آن بر مدیریت گردشگری کشور میتوان شاهد رونق حوزه گردشگری داخلی نیز بود چراکه توسعه گردشگری داخلی در کشور علاوه بر توسعه اشتغال و جلوگیری از مهاجرت مردم به کلانشهرهای کشور، منجر به افزایش نشاط عمومی و اجتماعی و همبستگی و همدلی بیش از پیش مردم نیز می گردد.

  • محمد مهدی بختیاری

اسدالله‌ عباسی سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: براساس  اصل 123 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و طرح یک فوریتی نمایندگان مجلس درباره تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که به تصویب پارلمان و تایید شورای نگهبان رسیده است امروز آقای لاریجانی این مصوبه را به رئیس جمهور ا بلاغ کردند. 

وی افزود: امروز 26 مرداد ماه نامه‌ای از سوی علی لاریجانی رئیس مجلس به حسن روحانی رئیس‌جمهور مبنی بر تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارسال شد. 

وی تصریح کرد: رئیس جمهور وقت دارد تا 5 روز بعد تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را در روزنامه رسمی منتشر کند. 

عباسی گفت: پیشنهاد ما به دولت آن است تا رئیس‌جمهور تا نیمه اول شهریور ماه وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی‌، صنایع دستی و گردشگری را به همراه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کند. 

وی تصریح کرد: بعد از معرفی این وزرا، مجلس شورای اسلامی درباره صلاحیت و شایستگی وزرای پیشنهادی بررسی‌های لازم را انجام خواهد داد.

  • محمد مهدی بختیاری

شاپور محمدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، ضمن تشریح علل پیشرفت شاخص بورس و جانمایی درست بازار سرمایه در سبد زندگی مردم کشور، گفت: بازدهی بازار سرمایه از ابتدای امسال مطلوب بوده است.

او ادامه داد: یکی از دلایلی که منجر به رشد بازار سرمایه در سال های اخیر به ویژه امسال شد، اشباع  بازارهای رقیب نسبت به بورس بود؛ چرا که این بازارها دیگر توانایی کافی برای بازدهی سود مناسب به سرمایه گذاران خود را نداشتند، به همین دلیل تعداد کمی از سرمایه گذاران برای امر سرمایه گذاری به آنها رجوع می کردند.

این مقام مسئول بیان کرد: در نتیجه حجم قابل توجهی از نقدینگی راه خود را پیدا کرده و به بازار سرمایه  سوق پیدا کرده است. بازار سرمایه نیز همواره با اطلاع رسانی های مستمر شرایط حضور در بورس را برای مخاطبان عام شرح داده است.

محمدی بیان کرد: همواره به مشتریان این هشدار را داده ایم که برای حضور در بازار سرمایه  عملکرد چندین شرکت را مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهند سپس  برای سرمایه گذاری شرکت های متعددی را انتخاب کنند تا با تنوع سودهی همراه شوند. مخاطبان بازار سرمایه همواره باید از شایعات و سیگنال فروشی ها بپرهیزند و در دوره های مختلف آموزشی بازار سرمایه شرکت کنند تا سرمایه گذاری موفقی را در بورس داشته باشند.

جهت تعمیق بازارسرمایه شعار نمی دهیم / نوسانات بورس به دلایل مختلفی بستگی دارد

معاون وزیر اقتصاد تاکید کرد: هیچگاه برای کسب سود در بازار سرمایه به حالت شعارگونه از مردم دعوت نکرده ایم بلکه با دلیل و منطق اقتصادی نسبت به مجاب شدن جامعه تلاش کرده ایم، طبیعی است که بدانیم بازار سرمایه بر پتانسیل سودآوری شرکت ها استوار است و با رشد میزان سود آوری این شرکت ها، سفره مردم  پر بار تر و صادرات و تولید رونق پیدا خواهد کرد.

او در پاسخ به این سوال که علت نوسانات بورس در هفته های مختلف سال چیست؟ گفت: بازار سرمایه تحت تاثیر عوامل مختلف و خاصی قرار می گیرد؛ در نتیجه نمی توانیم دلیل رشد و افول در یک روز را تنها یک  عامل تلقی کنیم. عواملی همانند تغییر قیمت های جهانی، سود آوری  شرکت ها، انتقال منابع بین بازارها، فرصت های سرمایه گذاری و خوشبینی نسبت به آینده از آن دسته ادله هایی هستند که بر شاخص بورس تاثیر مستقیم دارند.

محمدی در پاسخ به این سوال که آیا سرمایه گذاران می توانند انتظار داشته باشند که روند رو به رشد بورس ادامه دار خواهد بود؟ تصریح کرد:  باید روند کلی سودآوری شرکت ها را مد نظر قرار دهیم و نسبت به همین تحلیل ها راجع هر شرکت اظهار نظر قطعی داشته باشیم.

کاهش میزان مالیات شرکت های بورسی عاملی برای سودده بودن این بازار

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: از حمایت‌های دولت از بازار سرمایه بسیار تشکر می‌کنم. پارسال شورای عالی هماهنگی اقتصادی مصوبه‌ای را بر مبنای افزایش سرمایه بورس صادر و مالیات شرکت های بورسی  را از ۰.۵ درصد به ۰.۱ درصد تقلیل داد که این امر عاملی قوی برای رشد پر قدرت بورس شد.

او اضافه کرد: سازمان بورس در سال‌های گذشته با معرفی ابزارهای اسلامی و کلاسیک از جمله معرفی اوراق اختیار خرید و فروش، اوراق آتی روی سبد سهام و بحث نهادهای مالی توانست پیشرفت خوبی را رقم بزند.کاهش تعداد توقف نمادهای معاملاتی و اصلاح مقررات مربوط به پذیرش،  بازار سرمایه را  به یک بازار امن  تبدیل کرده است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین به آخرین همکاری های این نهاد با بانک مرکزی و صرافی ها برای راه اندازی بازار متشکل ارزی اشاره کرده و بیان کرد: سازمان بورس با تمام قوا آمادگی خود را برای فراهم آوری ابزارهای لازم برای راه اندازی این بازار اعلام کرده است. اما این بین سازمان بورس متولی اجرای این بازار نیست و بانک مرکزی مسئول مستقیم آن است.

علت به تعویق افتادن تشکیل بازار متشکل ارزی

او در پاسخ به این سوال که آیا تعلل در راه اندازی این بازار مربوط به سازمان بورس و اوراق بهادار است، گفت: خیر، سازمان بورس مسئولیت نرم افزاری این نهاد عهده دار نیست و تنها در مرحله پایانی نقش نهاد پذیرش عرضه را برعهده دارد. دلایل متخلفی برای تاخیر در راه اندازی  بازار متشکل ارزی وجود دارد که عمده ترین آن چینش و برنامه ریزی دقیق بانک مرکزی برای صحیح تر عملیاتی شدن این بازار پولی است.

محمدی ادامه داد: قطعا بانک مرکزی برای بازار متشکل ارزی، استراتژیک دقیق و بازیگران متناسب با شرایط بازار کشور را انتخاب خواهد کرد تا موفقیت قابل توجهی را رقم بزند، ما آماده ایم تا تجربیات، قوانین و دستورالعمل های بازار سرمایه را دراختیار آن ها قرار دهیم.سازمان بورس و شرکت فرابورس ایران به عنوان کمک فکری و مشورتی در این موضوع ورود خواهند کرد.

  • محمد مهدی بختیاری

امتیاز اوراق تسهیلات مسکن بانک مسکن در شهریور ۱۳۹۶ در معاملات فرابورس ایران حدود ۴۲ هزار و ۴۰۰ تومان داد و ستد شد. همچنین هر ورق از اوراق تسه آذر ماه ۱۳۹۶ معادل ۴۴ هزار و ۳۰۰ تومان است.

علاوه بر این هر ورق از اوراق تسهیلات مسکن اردیبهشت ۱۳۹۸ نیز ۴۵ هزار و ۳۰۰ تومان داد و ستد شد. اوراق اسفند ماه سال ۱۳۹۶ هم ۴۵ هزار و ۱۰۰ تومان قیمت خورد.

از طرفی به جز تسه فروردین امسال که ۴۴ هزار و ۶۰۰ تومان معامله می‌شود، قیمت باقی تسه‌های منتشر شده در سال جاری بیش از ۴۵ هزار تومان است.

با توجه به اینکه قیمت هر ورق از اوراق مسکن در  این روزها عمدتاً در محدوده ۴۵ هزار تومان است در این گزارش با همین رقم به بررسی هزینه وام مسکن می‌پردازیم.

بر این اساس زوج‌های تهرانی برای دریافت وام ۱۰۰ میلیون تومانی مسکن باید ۲۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند. آن‌ها باید ۹ میلیون تومان صرف خرید ۲۰۰ برگ کنند. به این مبلغ با احتساب ۲۰ میلیون تومان وام جعاله که بابت آن باید ۴۰ برگ تسه خریداری شود، یک میلیون و  ۸۰۰ هزار تومان اضافه می‌شود. در نتیجه در مجموع باید برای دریافت وام ۱۲۰ میلیون تومانی مسکن حدود ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان صرف شود.

همچنین زوج‌های غیر تهرانی که در شهرهایی با جمعیت بیش‌تر از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت زندگی می‌کنند، می‌توانند تا سقف ۸۰ میلیون تومان وام بگیرند که برای گرفتن این مبلغ باید ۱۶۰ ورق بهادار خریداری کنند. با این حساب باید هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بابت خرید این اوراق بپردازند که با احتساب یک میلیون و ۹۶۰ هزار تومان برای خرید اوراق وام جعاله در مجموع برای دریافت وام ۱۰۰ میلیون تومانی باید ۹ میلیون تومان پرداخت کنند.

علاوه بر این، زوج‌های ساکن در سایر شهرهای با جمعیت زیر ۲۰۰ هزار نفر می‌توانند برای گرفتن ۶۰ میلیون تومان وام مسکن ۱۲۰ برگ بهادار خریداری کنند که باید پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بابت خرید اوراق بپردازند.

هم‌چنین برای دریافت ۲۰ میلیون تومان دیگر بابت وام جعاله نیز باید یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان پرداخت کنند که در مجموع برای وام ۸۰ میلیون تومانی هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان از سوی زوجین باید پرداخت شود.

مجردهای تهرانی نیز می‌توانند تا سقف ۶۰ میلیون تومان و غیر زوج‌هایی که در مراکز استان‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارند تا سقف ۵۰ میلیون تومان و در نهایت غیر زوج‌های ساکن در سایر مناطق تا سقف ۴۰ میلیون تومان وام دریافت کنند که به ترتیب هر کدام باید ۱۲۰، ۱۰۰ و ۸۰ برگ بهادار اوراق تسهیلات مسکن را از فرابورس ایران خریداری کنند.

با این حساب مجردهای تهرانی باید برای خرید این اوراق، پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، افراد ساکن در مراکز استان بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت مبلغ چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و افراد گروه سوم مبلغ سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان پرداخت کنند. البته در صورت تمایل برای دریافت وام ۲۰ میلیون تومانی جعاله باید مبلغ یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دیگر هم بپردازند.

اوراق تسهیلات مسکن قابلیت معامله در فرابورس ایران را دارد و ارزش اسمی هر برگ پنج میلیون ریال است. مدت اعتبار اوراق تسه حداکثر تا دو دوره شش ماهه قابل تمدید است.

این اوراق با توجه به این‌که چقدر تا زمان اعتبارش باقی مانده، دارای قیمت متفاوتی است. در صورتی که مدت اعتبار این اوراق به اتمام رسیده و دارنده اوراق از تسهیلات آن استفاده نکند، نماد معاملاتی آن متوقف خواهد شد و وجوه پرداختی دیگر به دارنده اوراق بازپرداخت نخواهد شد.

  • محمد مهدی بختیاری

موسسه ثامن الحجج یکی از موسسات مالی و اعتباری بود که سال ۸۰ تاسیس و از سال ۸۶ فعالیت خود را آغاز کرد. اوایل نیمه دوم سال۹۴ بود که معلوم شد این موسسه توانایی بازپرداخت وجوه سپرده گذاران خود را ندارد. در طرح ساماندهی موسسات اعتباری، انجام وظایف موسسه ثامن به بانک پارسیان سپرده شد به طوری سپرده گذاران زیر یک میلیارد تومان وجود خود را گرفتند اما برای بازپرداخت سپرده‌های بالای یک میلیارد تومان برنامه‌ای وجود ندارد و هیئت تسویه موسسه ثامن در این امر تعلل  می‌کند.

۲هزار سپرده بالای یک میلیارد تومان 

کوروش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان روز ۱۷ مرداد ماه سال جاری در مورد آخرین وضعیت سپرده‌های موسسه ثامن الحجج در جمع رسانه‌ها گفته بود: عملیات تسویه سپرده‌ها طبق رویه بانک مرکزی انجام شد که براساس برنامه هیئت تسویه، صرف نظر از اینکه موجودی افراد چه مبلغی بوده، تا سقف یک میلیارد تومان از مطالبات خود را گرفته‌اند اما هنوز دو هزار سپرده با مبلغی بالاتر از یک میلیارد تومان در انتظار تسویه مطالبات هستند.

 وی در خصوص سوالی مبنی بر اینکه آیا عدم مراجعه برخی سپرده گذاران که سپرده‌هایی بالاتر از ۵ میلیارد تومان دارند، صحت دارد؟ پاسخ داد: کسانی که مبالغ ۳۰۰ میلیون تومان و بالاتر داشتند، طبق فرمی که بانک مرکزی به ما داد، مطالباتشان تسویه شد و همه اطلاعات این فرم ها از سوی سپرده‌گذاران پر شد و در اختیار بانک مرکزی قرار گرفت اما نشنیدم کسی برای تادیه مطالبات خود مراجعه نکند.

اموال موسسه ثامن الحجج به صورت عقلانی بین طلبکاران تقسیم شود

 چندی پیش تعدادی از سپرده‌گذاران موسسه ثامن الحجج که به سرمایه و سپرده‌های خود نرسیده اند و هیئت تسویه برای بازپرداخت وجوه آنها ندارد، با حضور در دیده‌بان شفافیت و عدالت گفتند هیئت تسویه ثامن الحجج در قبال وجوه آنها اقدام خاصی انجام نمی‌دهد، البته دیده‌بان شفافیت و عدالت پیش از این طرح شکایتی از بانک مرکزی و مدیران عامل این موسسه اعتباری نزد دستگاه قضایی انجام داده بود که در حال بررسی است.

احمد توکلی رئیس هیئت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت در جلسه با سپرده گذاران گفت: دیده‌بان تلاش می‌کند بدون اینکه آسیبی متوجه منابع عمومی مردم شود، ضرر  این سپرده‌گذاران را به حداقل برساند؛ زیرا اختیار سرمایه این افراد دست خودشان نیست و نمی‌توانند سرمایه خود را در جایی سرمایه‌گذاری کنند.

وی با بیان اینکه بانک مرکزی یک طلبکار است و این سپرده‌گذاران هم یک طلبکار هستند، تاکید کرد: اموال موسسه ثامن الحجج باید به صورت عقلانی بین طلبکاران تقسیم شود و بانک مرکزی نباید آنچه که خود مدعی است، را دریافت کند، درحالی که خود این بانک در قصور و تقصیر و بدهی‌ها نقش موثر داشته است.

سپرده‌گذاران موسسه ثامن الحجج با تاکید بر عدم کارآمد بودن هیئت تسویه می‌گویند پروسه تسویه حساب عملا با ریخت و پاش‌های متوالی و حیف و میل اموال ضرر زیادی را به سپرده گذاران وارد کرده است و خواهان این هستند که هیئت تسویه هرچه زودتر تصمیم گیری کند، زیرا فقط هزینه‌های زیادی صرف حقوق و مزایای افراد می‌شود.

آخرین وضعیت موسسه ثامن الحجج از زبان یک سپرده‌گذار/ سپرده‌های بالای یک میلیارد تومان بلاتکلیف

کریم نژاد، نماینده سپرده‌گذاران موسسه ثامن‌الحجج در گفت‌وگو با خبرنگار الف؛ با تشریح آخرین وضعیت ساماندهی و پرداخت وجوه سپرده‌گذاران، اظهار کرد: وجوه سپرده گذاران زیر یک میلیارد تومان پرداخت شد، اما تاکنون تاکنون هیچ گونه تصمیم گیری برای پرداخت وجوه سپرده‌های بالای یک میلیارد تومان انجام نشده است، هر چند سپرده گذاران تلاش بسیاری انجام دادند تا تکلیف پولشان مشخص شود ولی هیئت تسویه و سران سه قوه هیچگونه عزم و اراده‌ای برای این سپرده‌ها ندارند.

وی در خصوص نتیجه جلسات نمایندگان سپرده گذار با هیئت تسویه، تصریح کرد: این هیئت گوش شنوایی برای سخنان سپرده گذاران ندارد و اولویت‌شان بازپرداخت بدهی بانک مرکزی (خط اعتباری برای پرداخت وجوه سپرده‌های کمتر از یک میلیارد تومان) است.

۶۰ درصد میزان سپرده‌ها مانده است/ مخالفت با پیشنهاد طلبکاران

این سپرده گذار موسسه ثامن الحجج با تاکید بر اینکه مانده سپرده گذاران در بهمن ماه ۹۴ ملاک پرداخت وجه سپرده‌ها است، ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت و رشد نرخ تورم و فریز شدن پول سپرده گذاران از بهمن ماه سال۹۴ تا کنون اصل و فرع ارزش پول‌شان از بین رفته است و در این مدت هم هیچ‌گونه پرداختی نداشتند.

وی توضیح داد: از جهت تعداد با حدود ۹۰درصد از سپرده گذاران تسویه شد ولی از جهت ارزش ریالی هنوز ۶۰ درصد سپرده‌ها مانده و تعیین تکلیف نشده است.

کریم نژاد اضافه کرد: هیئت تسویه در سال گذشته تصمیم گرفت که اموال و املاک موسسه ثامن براساس قیمت گذاری سال۹۴به بانک پارسیان واگذار شود در حالی که ارزش این دارایی‌ها امروز دو و سه برابر شده که براساس این تصمیم سود و مابه‌تفاوت قیمت اموال به بانک پارسیان می‌رسید اما با اعتراض سپرده گذاران و نمایندگان و تلاش دکتر توکلی و دیده‌بان شفافیت و عدالت مانع این اقدام شد.

این سپرده گذار موسسه ثامن در مورد پیشنهاد واگذاری اموال به سپرده‌گذاران به جای طلب خود، گفت: آقایان می‌گویند اگر سپرده‌گذاران بخواهند دارایی‌ها را بردارند باید براساس قیمت روز باشد البته پیشنهاد ما این بودکه دارایی‌ها و املاک براساس وضعیت امروز، قیمت گذاری و به مزایده گذاشته شود و به جای سپرده‌هایمان اموال بدهند که مورد موافقت هیئت تسویه قرار نگرفت و گفتند نمی‌توانیم این کار را انجام هید هر چند از لحاظ قانونی منعی هم ندارد.

سپرده گذاران کلان دنبال طلب خود هستند/ چرا بانک مرکزی گزارش نمی‌دهد؟!

وی با انتقاد از مصاحبه اعضای اتاق بازرگانی ایران که در آن سپرده گذاران را متهم به پولشویی و فساد کرد و مدعی شد که سپرده گذاران بالای یک میلیارد تومان، دنبال طلب خود نیستند ،‌ گفت: اصلا این‌گونه نیست و ۴سال است که پیگیر سپرده‌های خود هستیم و همچنان تلاش می‌کنیم اما هیچ کسی صدای ما را نمی‌شنود و ترتیب اثری داده نمی‌شود. از سوی دیگر این حساب‌ها در کل ایران پخش و تعدادشان هم کم است.

کریم نژاد با اشاره به تعلل هیئت تسویه و با بیان اینکه ما سپرده گذاران معلوم نیست که کجای این پازل هستیم، بیان کرد: آقایان دنبال این هستند که نسبت به سرنوشت سپرده‌هایمان بی‌اهمیت شویم و با چپاول بانک پارسیان مخالفت نشود تا اموال به این بانک برسد. الان بانک پارسیان به دلیل مسائل حیثیتی، به صورت ظاهری کنار کشیده است، اما در پشت پرده اقداماتی انجام می‌دهد تا بتواند اموال و دارایی‌های موسسه ثامن را به ثمن بخس ببرد.

این سپرده گذار موسسه ثامن در پایان با تاکید بر اینکه نمی‌خواهند پول‌مان را بدهند، گفت: بانک مرکزی یک گزارش از اقدامات و میزان دارایی‌ها و اموال و وام‌های داده شده و سپرده‌های موسسه ثامن ارائه نمی‌دهد.

  • محمد مهدی بختیاری

سینما روزان نوشت: رامسین کبریتی از جمله بازیگرانی بود که وقتی سه سال قبل به ناگاه خبر پیوستنش به شبکه ماهواره ای «جم» منتشر شد خیلیها را شگفت زده کرد. با این حال مدت زمان حضور کبریتی در «جم» هم چندان به طول نینجامید و بعد از قتل مدیر «جم»، رامسین کبریتی از این شبکه جدا شد و به کانادا مهاجرت کرد و این روزها هم مشغول تحصیل در کانادا است.

رامسین کبریتی سه سال بعد از ترک ایران، درباره شرایط این روزهایش گفت: این روزها در کانادا هستم و یک زندگی آرام و بی‌هیاهو را سپری میکنم. اگر چه دور بودن از حرفه ای که عاشقانه دوستش داشتم یعنی بازیگری خیلی سخت است ولی سعی میکنم با شرایط کنار بیایم.

کبریتی که سابقه ایفای نقش در درامهایی ماندگار همچون «آواز قو» و «شبهای تهران» را در کارنامه داشته در چرایی مهاجرت از ایران بیان داشت: والله من دوست نداشتم از ایران خارج شوم اما شرایط زندگی و کار در ایران برایم خیلی سخت بود. من «ستایش» را با 98 درصد ببینده روی آنتن داشتم اما دریغ از یک تماس با من و ارائه یک پیشنهاد کار معقول.

کبریتی ادامه داد: من حدود 2 سال تمام بیکار بودم و هیچ کاری بهم پیشنهاد نمی شد؛ البته پیشنهاد می‌شد اما مجانی و بدون دستمزد و در راه خیریه!!! من یکی دو کار خیریه(!) قبول کردم بلکه اوضاع بهتر شود اما بعدش کار به جایی رسیده بود که دیگر هر پروژه ای که نمیخواست پول بازیگران را دهد سراغ من می آمد و به نوعی اسمم شده بود «خیرالله»!!!{میخندد}

رامسین کبریتی در پاسخ به این سوال که چرا از «جم» شد گفت:بیکاری آن قدر بهم فشار آورد که ناچار شدم به ترک ایران و همکاری با «جم» ولی بعد از ترور سعید کریمیان مدیر این شبکه ماهواره ای، شرایط عوض شد و دیگر اصلا تولید چندانی در این شبکه صورت نمیگرفت!! انگاری من هر جا می‌روم آنجا میخشکد!!{میخندد} چون مدتی کوتاه بعد از حضور در «جم»، کریمیان به قتل رسید و تقریبا اغلب کارمندان «جم» اخراج شدند و دربدر غربت!!! برخی از همکاران به ایران برگشتند و برخی نیز در غربت ماندگار شدند.

اینکه چرا علیرغم پایین بودن کیفیت محصولات «جم»، رامسین کبریتی راضی شده به حضور در این شبکه، پرسش بعدی سینماروزان از این بازیگر بود. رامسین کبریتی در این باره بیان داشت: ببینید، به لحاظ تولید، «جم» تازه در ابتدای راه بود و بنا بود شرایط تغییر کند و تولیدات حرفه‌ای تر شود ولی به هر حال سعید کریمیان کشته شد و کل روند تولید خوابید.

کبریتی ادامه داد: البته من برخلاف میل درونی ام بود که به جم پیوستم و ترجیحم این بود که در کشورم کار کنم ولی وقتی کار نبود چه باید میکردم؟؟ در هر صورت آدم زنده نیاز به زندگی دارد و باید کار کند. در ایران کار نبود و من هم به جم رفتم تا فقط کار کنم و زندگیم بچرخد. در آنجا هم نه فیلم سیاسی بازی کردم نه در نماهای خلاف شرع و عرف بازی کردم!!

رامسین کبریتی پیرامون شرایط مالی کار در «جم» و میزان ابراز رضایتش از مسیری که پیموده به سینماروزان گفت: والله شرایط مالی کاملا معمولی بود ولی بدحسابی ندیدم. با ما به صورت ماهانه قرارداد بسته بودند و بصورت ماهانه حقوقمان پرداخت میشد. در آنجا یادم نمیآید که پول کسی را خورده باشند و تقریبا با همه مطابق قرارداد تسویه حساب کردند. در مورد راضی بودنم هم باید بگویم راهی بود که انتخابی کرده بودم و باید تا انتها میرفتم.

در روزهایی که فصل سوم و نهایی سریال «ستایش» در حال آماده سازی برای پخش است اینکه آیا تولید فصل سوم «ستایش» باعث نشده رامسین کبریتی به ایران بازگردد سوال بعدی سینماروزان از کبریتی بود. کبریتی با تأیید پیشنهاد کارگردان «ستایش» اظهار داشت: برای بازی در فصل سوم «ستایش» دعوت به کار شدم. سعید سلطانی کارگردان محترم سریال پیشنهاد دادند که برگردم و در فصل سوم همراهیشان کنم ولی از آنجایی که میدانستم با بازگشتم مدتی را باید ممنوع‌الفعالیت سر کنم و به «ستایش 3» نخواهم رسید و از طرف دیگر همزمان با پیشنهاد سلطانی برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده بودم، برای همین ترجیح دادم به کانادا بیایم و تحصیلم را ادامه دهم.

بازیگر سریالهایی همچون «مدار صفر درجه»، «شب دهم» و «تنهاترین سردار» در پاسخ به این پرسش که برنامه ای برای بازگشت به ایران ندارد گفت: راستش را بخواهید برای برگشت به ایران لحظه شماری میکنم و یک دنیا دلتنگم برای وطنم ولی تا دو سال آینده نمیتوانم به ایران بیایم چون در حال حاضر در کانادا مشغول تحصیلم.

رامسین کبریتی ادامه داد: علیرغم پیشنهاداتی که داشته ام دیگر با هیچ شبکه ماهواره ای همکاری نخواهم کرد و فقط و فقط به تحصیل همزمان در یک دوره پیشرفته بازیگری و همچنین آموزش زبان میپردازم ضمن اینکه با یک موسسه پذیرش تحصیلی برای کشورهای اروپایی-آمریکایی نیز مشغول همکاری هستم ولی تا 2 سال آینده قطعا در ایران خواهم بود.

این بازیگر درباره ارتباطش با محصولات روز سینما و تلویزیون ایران به سینماروزان گفت: تقریبا تمام سریالها و فیلمهای ایرانی روز را پیگیری میکنم و امیدوارم تولید محصول به قدری زیاد باشد که هیچ یک از همکارانم بیکار نباشند!!

«آیا فیلم یا سریالی بوده که رامسین کبریتی دوست داشته در آن حضور داشته باشد؟» رامسین کبریتی در پاسخ به این پرسش صادقانه اظهار داشت: آن قدر تشنه بازیگری هستم که دوست داشتم در تک تک فیلمهای روز سینمای ایران بازی میکردم!

  • محمد مهدی بختیاری

حجت الاسلام علیرضا حسینی در مورد امام هادی (ع) گفت: درباره امام هادی (ع) که در میان ائمه ما معروف به ابوالحسن ثالث هستند چند محور را می توان بحث کرد. یک بحث این است که حضرت امام هادی (ع) همان طور که از اسم شان پیداست نقش هدایت امت شیعه را داشته اند و چه بسا به تعبیر دقیق هدایت انسان را داشته اند و اختصاص به شیعه ندارد. اما امام هادی (ع) به دلیل خواست شیعیان یک سازمانی که از زمان امام صادق (ع) تشکیل شد به نام سازمان وکالت را تا آخرین سفیر امام‌عصر این سازمان وکالت را ادامه دادند. نقش عمده این سازمان وکالت این بود که در آن به شبهات شیعیان جواب داده می شد و برای پیشبرد اهداف حضرات معصومین بود. البته ظاهر این سازمان جمع‌آوری و تحویل وجوهات شرعی و امثال این ها بود. ولی در بطن سازمان وکالت، جریان پیش برد اهداف معصومین وجود داشت.

دبیر اندیشکده فقه و حقوق اسلامی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت افزود: دومین محوری که درباره امام هادی (ع) می توان مطرح کرد این است که حضرت در زمان خودشان با غالیان برخورد علمی و در عین حال شدید داشتند. یعنی کسانی که نسبت به امر دین غلو داشتند و یک دین محرّف و منحرفی را می خواستند جایگزین کنند. حضرت با آن ها برخورد داشتند که ما در عصر حاضر از این محور فعالیت امام هادی (ع) می توانیم الگو بگیریم و جاهایی که چیزهایی به نام دین اسلام قلمداد می شود و جا می افتد باید جلوی آن را بگیریم. حضرت با این کار توانستند یک نوع پالایش و پایش از دین انجام دهند و آن چهره واقعی اسلام را نگه دارند. چیزی که امام حسین (ع) به خاطر آن خود و خانواده خود را فدا کردند. فقط به خاطر آن که آن اسلام اصیل به معنای واقعی کلمه حفظ شود.

این استاد دانشگاه سپس گفت: در کنار برخورد با غالیان افرادی در آن زمان وجود داشتند که حتی می خواستند قرآن را تحریف کنند و به ظاهر وانمود می کردند که می خواهند خدمت به دین کنند حضرت تمام قد جلوی آن ها نیز ایستادند. در برخورد با غالیان افرادی بودند که از یک چهره متافیزیکی و ماوراء طبیعی از معصومین ما در جامعه پخش می کردند مبنی بر این که معصوم غذا نمی‌خورد، نمی آشامد و خون او نجس نیست و این نوع مطالب. حضرت در مقابل این حرکت ساختارشکنی و عادی سازی می کردند. مبنی بر این که معصوم نیز مثل همه انسان‌ها است؛ می خورد، می آشامد و هر کار طبیعی یک انسان را انجام می دهد. فقط یک شرح وظایف و رسالت هایی دارد که آن ها را انجام می دهد.

علیرضا حسینی ادامه داد: محور سوم این است که حضرت شاگرد پروری داشتند. وقتی تاریخ را نگاه می کنیم می بینیم که اشخاصی مثل فضل بن شاذان نیشابوری که الان در کنار حرم امام رضا (ع) مدفون است از روات و اعیان شیعه است که از شاگردان امام هادی (ع) بوده است. یا شخصیت دیگری مانند علی بن مهزیار اهوازی یا حسین بن سعید اهوازی که از راویان شیعه هستند. یا از وکلا کسانی مثل علی بن جعفر معروف که محل بحث است که این علی بن جعفر که در قم است همان علی بن جعفر در کوفه است یا خیر. شخصیتی مثل حضرت عبدالعظیم حسنی از شاگردی امام هادی (ع) برخوردار بوده است. شاگرد پروری یکی از شاخصه های فعالیت های ایشان بود.

وی افزود: محور چهارمی که می‌توان بر آن تأکید کرد این است که امام هادی (ع) در جریان مکتب دین آمدند فقه نبوی و فقه علوی و فقه امام صادق (ع) و امام باقر (ع) را حفظ کردند. یعنی کارشان این بود که گاهی افرادی شبهه افکنی می‌کردند یا از روی غرض و یا این که واقعاً سوال داشتند و سوالات جدیدی که شاید در زمان ائمه دیگر قبل از امام هادی (ع) مطرح نبود، آن ها را پاسخ می گفتند. مثل شخصی که می خواست بر پنبه و کتان سجده کند یا این نکته که نماز شخصی که بیهوش شده است آیا قضا دارد یا خیر یا وضو پس از غسل جمعه آیا مشروع است یا نیست؛ این دست مطالب مطرح می شد و حضرت به اهتمام این جریان فقه، فقه مسلم امام صادق (ع) و امام باقر (ع) را با پاسخ گویی به مسائل فقهی و کلامی زمان تثبیت کردند. یعنی بخش زیادی از عمر حضرت و کارهای حضرت به پاسخ گویی به سوالات فقهی و کلامی گذشت.

علیرضا حسینی همچنین خاطرنشان کرد: شاهکار امام هادی (ع) که اگر فقط برای انجام این یک کار به دنیا می آمدند کافی بود، کتابت دعای جامعه کبیره است. این زیارت جامعه کبیره توسط امام هادی (ع) نگاشته شده است. بعضی از افراد دگراندیش و بی انصاف متأسفانه این دعا را تحت عنوان یک اساسنامه و مرامنامه غالی شیعه عنوان می‌کنند. زیارت معتبر و پر مغز و پر محتوا را به یک اساسنامه و مرامنامه تقلیل داده‌اند. بنده معتقد هستم آن کسی که این حرف را می‌زند اصلاً نفهمیده است که زیارت جامعه کبیره چه می‌خواهد بگوید و صرفاً به بخشی از زیارت جامعه کبیره توجه کرده اند و گفته اند این قسمت فقط به خدا مربوط است و این نوع حرف‌ها نشان می دهد که این ها ائمه را درست نشناختند.

وی در ادامه عنوان کرد: زیارت جامعه کبیره تعریف امامت است. اگر کسی بخواهد معرفی حقیقی ائمه علیهم السلام را از لحاظ علمی، اعتقادی و علم کلام را به دست بیاورد دعای جامعه کبیره را باید خوب مطالعه کند. پیش از آن که به عنوان یک دعا یا ثواب آن را بخواند آن را خوب بفهمد تا دچار این گونه انحرافات نشود. نکته دیگری که درباره امام هادی (ع) می‌توان مطرح کرد این است که ایشان پاسخ گویی به شبهاتی که امثال یعقوب بن اسحاق اهوازی معروف به ابن سکیت و یحیی بن اکثم مطرح می‌کردند را نیز داشتند. پاسخ گویی علمی به سوالات این ها را داشتند که به عنوان مثال دو مناظره از حضرت وجود دارد که قابل مطالعه است.

علیرضا حسینی در پایان گفت: متأسفانه در زمان ائمه علیهم السلام افرادی که به عنوان شاخص مذهب تشیع و تراث نبوی بودند، افرادی سودجو بودند و وجوهات شرعی را به سمت خود کشاندند مانند بنی عباس و مردم زمان به سمت پول و ثروت و حکومت می رفتند و نه به سمت حقانیت و چون حکومت و ثروت و قدرت به سمت بنی عباس رفت، حضرت در این شرایط تنها ماندند. اما در عین تنهایی این تراث نبوی و سیره جدشان را توانستند حفظ کنند و طبیعی است که مردم قدر نشناس، به قول حضرت امیر (ع) که در نهج البلاغه می فرمایند «اشباه الناس» یعنی کسانی که شبیه مردم و انسان هستند، این ها به سمت زر و زور کشیده شدند و دور حضرت خالی ماند و منجر به شرایطی شد که به شهادت امام هادی (ع) انجامید.

  • محمد مهدی بختیاری

معاون رییس‌جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: سال‌ها قبل قانون تسهیل ازدواج جوانان شکل گرفته و ما پیگیر آن هستیم که آیا نیاز به اصلاح دارد یا خیر زیرا قانون زمانی دارای ارزش است که قابلیت اجرایی پیدا کند.

معصومه ابتکار در پاسخ به دلایل اجرایی نشدن این قانون افزود: قوانین برای اجرایی شدن باید یک جنبه واقع‌گرایانه داشته باشد، شاید یکی از دلایل محقق نشدن مفاد این قانون نیز نداشتن واقع‌بینی کافی و پیش‌بینی نشدن منابع مالی در بودجه سالانه کشور بوده است.

ابتکار تاکید کرد:‌ اگر دولت بتواند برای جوانانی که تازه ازدواج می‌کنند مسکن مهیا کند، اقدام بسیار خوبی است اما در شرایط کنونی این نگاه، آرمانی است.

معاون رییس جمهوری تصریح کرد: خوشبختانه وام ۳۰ میلیونی ازدواج به زوجین داده می‌شود که اقدام مطلوبی است، اما برای اینکه دولت بتواند برای زوجین مسکن تهیه کند اقدامی پیش‌بینی نشده است. 

وی گفت: در مورد مسکن نیز تلاش‌های خوبی شده اما اینکه برای هر جوانی که ازدواج می‌کند دولت در همان لحظه بتواند مسکن تهیه کند با واقعیت‌ها انطباق ندارد، شاید در آینده این مشکل حل شود.

ابتکار با بیان اینکه در زمینه اشتغال نیز دولت تمام تلاش خود را می‌کند بیان کرد:‌ در حوزه اشتغال ما تحولات خوبی داشته‌ایم و این مساله همیشه هدف‌گذاری دولت بوده تا برای جوانان شغل ایجاد شود.

وی همچنین در خصوص سختگیری غیرمعمول بانک‌ها برای وام ازدواج جوانان اظهارداشت: بانک ها قوانین خود را دارند اما تلاش ما دستیابی راحت جوانان برای اخذ وام و حمایت از آنان است.

  • محمد مهدی بختیاری

ایرج عرب با حضور در برنامه سلام صبح بخیر شبکه سوم سیما در خصوص اینکه چه عواملی باعث شد تا هواداران عملکرد هیات مدیره را زیر سوال ببرند گفت: فکر می‌کنم کارهای خوبی در باشگاه انجام شده که هیچ‌کدام دیده نشده است. ما باید واقع‌بین باشیم و نباید سطحی به مشکلات نگاه شود. پرسپولیس یک باشگاه دولتی است و با انبوه مشکلات مواجه است. این مشکلات با شرایط دولتی بودن نه حل شده و نه حل خواهد شد.

وی افزود: یکسری اتفاقات می‌افتد که نمی‌شود آنها را پیش بینی کرد. مگر شما می‌دانستید قرار است ارز گران شود؟ شما می‌دانستید برانکو به یکباره از پرسپولیس می‌رود؟ قراردادی که 6 برابر می‌شود چگونه می‌شود مدیریت شود؟

عرب در خصوص نحوه جدایی برانکو و اینکه ظاهرا تلاشی برای ماندن این مربی نشده است گفت: روزی که برانکو قرار بود برود به ما گفت بر می‌گردد اما وکیلش فردای آن روز عنوان کرد که او می‌خواهد برود. بدهی به برانکو روزهای آخر و بعد از قهرمانی‌ها ایجاد شده بود چون باید به وی پاداش هم می‌دادیم. او می‌گفت هم طلب و هم پاداش های من را بدهید تا من بمانم. برانکو 2 ماه قبل از ترک ایران 8 میلیارد تومان از ما پول گرفت. البته ما هر پولی که به حساب وی ریختیم سندی نداشتیم چون تحریم بودیم و مشکل انتقال پول وجود داشت ولی سعی می‌کردیم به هر شکل مطالبات وی را پرداخت کنیم.دقیقا یادم است مبلغ زیادی از پول وی را من در هتل آزادی به صورت نقد در پاکت به این مربی پرداخت کردم.

مدیرعامل پرسپولیس در خصوص اینکه چرا برانکو در دوره مدیریت وی از پرسپولیس رفت گفت: یک مربی چند سال باید در یک تیم بماند؟ او 2 ماه قبل از رفتن از پرسپولیس وسایلش را برده بود. تمام تلاش هیات مدیره هم این بود که برانکو بماند. تامین مبلغ یک میلیون یورویی با آن هم مشکل کار راحتی نبود ولی به نظر شما این کار هیات مدیره تلاش نبود؟ وقتی او 2 ماه قبل وسایل خود را برده بود یعنی او می‌خواست برود.باشگاه در زندگی شخصی افراد که دخالت ندارد؟ وقتی ما خانه را اجاره کردیم هر روز باید از صاحبخانه بپرسیم مستاجر ما چه می‌کند؟ او تصمیم گرفته بود برود و وسایلش را هم برده بود.

وی تاکید کرد: در مدتی که من و هیات مدیره بودیم تلاش کردیم که برانکو بماند. تلاش ما این بود در موعد مقرر پول او را پرداخت کنیم ولی 2 روز قبل از قرار اصلی وی به ما اعلام کرد که می‌خواهد قراردادش را فسخ کند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص دیدگاه های هواداران در مورد وی و انتقادهایی که صورت می‌گیرد گفت:من با نحوه سوال پرسیدن از مردم مشکل دارم و معتقدم شیوه پرسش درست نبوده است اما ما بیرانوند، علیپور و... را حفظ کردیم. برخی بازیکنان شروطی داشتند که از پرسپولیس بروند.مثلا تعدادی می‌توانستند با پرداخت پول بروند، حتی مهدی ترابی می‌توانست به راحتی از پرسپولیس  جدا شود، همینطور انصاری.این کارها توسط ما صورت گرفت.ما به بازیکنان پول دادیم و با آنها صحبت کردیم و آنها را راضی به ماندن کردیم. اینکه نگه داشتن بازیکنانی که 3 دوره تیم را قهرمان کردند را نبینیم نوعی اجحاف است. اینکه هر روز شو اجرا کنم و مصاحبه کنم دردی از هوادار دوا نمی‌کند. یک عده هر روز به هواداران می‌گویند سیم کارت ها را بشکنید که اسپانسر به ما پول ندهد! دولت هم کمک نمی‌کند و یک شماره حسابی هم که ما  به هواداران اعلام کردیم پول کمی به آن واریز شده بود. پس پول باید از کجا بیاید؟ از هوا؟

وی با تاکید بر اینکه گفته می‌شود استقلالی‌ها پول بیشتری برای جذب بازیکن هزینه کرده‌اند گفت: من در مورد باشگاه‌های دیگر حرفی نمی‌زنم چون در حیطه وظایف من نیست و البته درست نیست چنین کاری انجام بدهم، خیلی مسائل هست که گفتنش برای تیم پرسپولیس حاشیه ایجاد می‌کند. من نمی‌خواهم حرفی بزنم ولی نمی‌شود بی پول بازیکن یک میلیون دلاری جذب کرد.

عرب با تکذیب خبر دریافت 7 میلیارد تومان توسط بیرانوند از پرسپولیس گفت: بیرانوند غیرت کرد و ماند. ما با او صحبت کردیم و او را راضی کردیم. در این مدت یک اینستاگرام 2.7 میلیونی را هم به پرسپولیس برگرداندیم. حتی با این صفحه استوری ‌های تبلیغاتی زیادی می‌گذاشتند و پول های زیادی می‌گرفتند. متاسفانه یکسری فضاسازی کرده و شایعه درست می‌کنند. الان برانکو 2 ماه است از پرسپولیس رفته و کالدرون آمده. این بی انصافی است که به مربی جدید نپردازیم. مثلا می‌گویند این مربی در بازی های دوستانه خوب نتیجه نگرفته در حالی که بازی دوستانه، تدارکاتی است. مگر برانکو در بازی های دوستانه همیشه نتایج عالی داشته؟ او آرام آرام ماند و نتیجه گرفت. برانکو در پرسپولیس برانکو شد آیا حرف من را قبول دارید؟

وی با اشاره به قرارداد  کالدرون تاکید کرد: کالدرون قبل از بستن قرارداد می‌گفت برویم سر تمرین. او با انگیزه است اما باید یادمان باشد اینها مشکلات پرسپولیس نیست. روز گذشته در برنامه ورزش و مردم گفتم که عمر مدیریت در پرسپولیس به 8 ماه رسیده است!  اما شما ببینید که اگر تغییرات اثر گذار بود باید تا امروز اثرش را می‌گذاشت.الان هم تکرار می‌کنم اگر مشکلات ساختاری دیده نشود مشکلات حل نمی‌شود.

عرب در خصوص شایعه استعفایش گفت:من دیروز در این مورد توضیح دادم، هوادار پرسپولیس باید مراقب باشد درگیر این جریانات نباشد. این اخباری که در مورد استعفای من مطرح شده جعلی است و بهتر است هواداران به آن توجه نکنند.

  • محمد مهدی بختیاری